Laadukkaat raaka-aineet ja hyvä palvelu – ne ovat pitopirjon sydän!

Pitopirjon uusi yrittäjä on Chef Rôtisseur Sami Kantonen. Sami on tehnyt pitkän uran eri hotelleissa keittiömestarin tehtävissä. Laadukkaista raaka-aineista valmistettu ruoka ja hyvä palvelu ovat sydämen asioita. Pitopirjossa vaalitaan perinteitä ja kehitetään myös uutta. Yrityksen pitkäaikainen työntekijä varmistaa, että tuote on aivan yhtä laadukas kuin ennenkin ja palvelu ystävällistä.

Pitopirjo on ruokaa ilolla!

Huomioimme erityisruokavaliot

Vegaaniset tarjoilut ja gluteenittomuus ovat tämän päivän vaatimuksia. Makumieltymyksiä ja ruokarajoitteita on monia, ja meidän tehtävämme on valmistaa jokaiselle juhlavieraalle sopivaa ja makuaisteja hivelevää tarjottavaa.