Pirjon tarina

Pirjo Salmi perusti pitopalvelu Pitopirjon vuonna 1983 Turkuun Hannunniitun kaupunginosaan, jossa yritys sijaitsee omissa tiloissaan vielä tänäkin päivänä. Melko pian yrityksen perustamisen jälkeen aviomies Pentti liittyi Pitopirjon tiimiin, ja yhdessä pariskunta luotsasi yritystä yli 30 vuoden ajan.

Yritys tunnetaan kermakakuistaan sekä maistuvista ruokatarjoiluista ja hyvästä palvelusta. Kanta-asiakkaita on monessa polvessa, ja yritysasiakkaat ovat olleet uskollisia Pitopirjon palveluille.

Joulukuusta 2016 alkaen Pitopirjon palveluista on vastannut yrittäjäksi ryhtynyt, kokenut keittiömestari, Chef Rôtisseur Sami Kantonen. Pirjolle ja Pentille toivotaan hyvin ansaittuja eläkepäiviä!